Teemo Pukki – The PukkiParty!

Znate li za Pukkija?? Ako i niste već čuli za Pukkija, pitanje je samo vremena! I ne, nije riječ o šali ili nekakvoj zafrkanciji. Kako je krenulo,  Pukki će sljedeće sezone biti idealni treći must have napadač u svakoj momčadi FPL-a. Samim tim zaslužuje da se o njemu napiše članak…

Teemu Pukki finski je napadač koji trenutno mreže trpa u Championshipu i to za Norwich City. Ove sezone, u 35 odigranih kola, zabio je 24 pogotka i tome pridodao još 8 asistencija, te je trenutno najbolji strijelac Championshipa.

Dok mi plačemo na “Pogba FAIL CAPTAIN”, velika se borba odvija za naslov Championshipa! Norwich City i Leeds izmjenjuju se na čelu, iz kola u kolo…

Teemu Pukki u Norwich City došao je iz Brondbya prošle godine. Prethodno je za Brondby zabio 55 golova u 130 nastupa. Pukki nije mladić, svjetska zvjezda u nastajanju, ili neka nova nada, Pukki je iskusni finac sa 28 godina na leđima koji zna gdje je njegovo mjesto u šesnaestercu. Kako će se snaći u Premier ligi, tek ćemo vidjeti.

Pukki je karijeru počeo u finskom KTP-u (Kotka). Vrlo brzo je, kao mladac sa nepunih 17 godina, prešao u Sevillu. Nakon Seville redali su se klubovi, godine su prolazile… Vjerojatno je i za samog Pukkija izgledalo da je njegov vrhunac karijere odavno iza njega. Napustio je Celtic i prešao u Danski Brondby. Fizički nije bio dovoljno snažan te se u Celticu nije snašao. Kao i mnogi učio je iz svojih pogrešaka, prvo ih prihvaćajući. U svojoj najboljoj sezoni za Brondby upisao je 17 pogodaka, ali nije htio ostati, ponovo je odlučio vratiti se na otok i to u besplatnom transferu u Norwich City.

Sviđa Vam se članak? Lajkajte našu facebook stranicu, dijelite i komentirajte.

Podcast Subscribe

This Post Has One Comment

Leave a Reply