Pobjednik mjeseca – BUminatori, manager Milos Marcic

Još jedan mjesec je iza nas… Gameweek 28 najviše je obilježila momčad Watforda sjajnom predstavom protiv Redsa. Watford je pokazao kako nema namjeru ispasti iz lige bez prave borbe, a Klopp je ponovo pokazao klasu i kao čovjek svojom izjavom kako prije svega treba čestitati Watfordu i to bi trebala biti prva vijest dana… Zaslužena pobjeda momčadi koja se bori za opstanak! Sve ostalo je nebitno!

Pobjednik mjeseca veljače u FPLDrama.com ligi je momčad BUminatori koju vodi Miloš Marčić. Miloš osvaja gift card (voucher ili safepaycard) u vrijednosti od 30 € u on-line shopu po vlastitom izboru. Svaka čast i čestitke na pobjedi!! (Miloš se može javiti putem facebooka, ili mailom na info@fpldrama.com, a radi dogovora za preuzimanje nagrade). Zvonko Brajković sa ekipom Torpedo Lokomotiva završio je na drugom mjestuFree Hit ipak nije bio dovoljan Zvonku za osvajanje mjesečne nagrade…

…Vukovi su donijeli 1. mjesto Milošu i njegovoj ekipi…

Treba još reći da se zahuktala borba u ukupnom poretku lige! United (Nemanja Petrović) je preskočio The Normal One (Ademir Ovcina), a vodećoj dvojici približile su se još dvije ekipe: Shumadija 1934 Draca (Srećko Aksentijević) i Macada (Marko Jovanović). United i The Normal One ujedno su u TOP 20 overall poretka. Svaka čast momci!!!

Prvoj petorici potrebno je samo još ukupno 90 bodova kako bi se FPLDrama.com liga našla na popisu najboljih 5 liga na svijetu !! Ajmo momci!!!

Za kraj napomena svim igračima FPL-a! Ovaj tjedan igraju su utakmice FA kupa. Po završetku kruga FA kupa, biti će objavljen novi raspored utakmica za GW31. Očekuje nas dosta odgoda i još jedno blank kolo. Strpite se do subote sa zamjenama!

Sviđa Vam se članak? Lajkajte našu facebook stranicu, dijelite i komentirajte.

Podcast Subscribe

Leave a Reply