Opušteno… FPL on standby mode

Ovog vikenda samo opušteno…

Približava se završnica sezone i zato treba napuniti baterije! FA je u utorak objavio i rasporedio sve zaostale utakmice. Osim ako se neka utakmica ne odgodi zbog snijega ili nekog većeg sranja, novih promjena neće biti. Dakle, već sljedeće kolo je duplo kolo. Osim utakmica koje su i trebale biti po rasporedu;

Za 10 klubova očekuje nas duplo kolo… Prava fešta engleskog nogometa!!

Nakon ovog duplog kola, sljedeće 33. kolo, ponovo je krnje;

Većina momčadi koje su igrale 31. kolo igrati će i sada. Upravo je zbog toga 32. duplo kolo idealno za korištenje Free Hita. Oni koji su već odigrali Free Hit ili Wildcard morati će se snaći s raspoloživim transferima. Svakako, iz osobnog iskustva, u takvim slučajevima, predlažem ići u minus i do -20. Ovakva dupla kola ponekad mogu donijeti i do 150 bodova tako da je 20 minusa prava sitnica što vas može snaći ako ne idete u ovakav rizik.

Dakle, nakon 32. kola, igrajući free hit, ponovno nam se vraća momčad gotovo spremna za 33. kolo. Jednim okom snimajte igrače Brightona, jer već nakon duplog kola (32) za momčad Brightona, očekuje nas i duplo kolo 34. za momčad Brightona!

I to nije sve 🙂 Duplo kolo 35. je na rasporedu 20. travnja, a imate samo jednom za pogađati koja momčad opet ima duplo kolo – Brighton naravno!

Sada smo otišli malo predaleko…

Trenutno su u tijeku kvalifikacijske utakmice za nacionalne selekcije i zbog toga neću ići u duboke analize igrača za 32. duplo kolo. Ipak, koje su nam opcije uopće na raspolaganju??

Zelenom bojom označio sam Must have igrače za sljedeće duplo kolo! Trenutno je njih 22-ica! Ugurajte ih sve u svojih 15 i nećete pogriješiti! Ma dobro, dosta vam je momčad Manchester Citya!

Ok, možda će vam ipak trebati ovi označeni sivom bojom i to barem dvojica ili trojica. Naravno, sve to ako ubacite i još četvoricu od ovih žutih. Žuti ili da ih zovemo “jadnici” su ovdje samo zbog cijene. Ti igrači i tako će sjediti na klupi i češkati jaja dok se ovi zeleni znoje za vaše bodove.

Dakle, ako od 15 igrača (koliko ih možete izabrati) odbijete 4 žuta jadnika i još 3-4 siva igrača, ostaje vam 7-8 premium zelenih must have igrača. Nije ni to loše! Na kraju će se priča ipak svesti na jedno slovo – izbor kapetana! 

Kako tu stvari trenutno stoje pogledajte u ovoj anketi…

Hoće li brace Hazarda za Belgiju podići ovaj postotak u izboru za kapetana?? 

Kako god bilo, za sada samo whiskey sa ledom i čujemo se idući tjedan…

Sviđa Vam se članak? Lajkajte našu facebook stranicu, dijelite i komentirajte.

Podcast Subscribe

Leave a Reply