FPLDrama.com Liga – Partner lige, Germania sport dodatno nagrađuje! Još nije kasno za prijave u ligu!

Dobra vijest je da se i dalje možete prijaviti u FPLDrama.com Ligu i osvojiti sjajne nagrade! Prijave su besplatne!

Odlična vijest je da partner lige – Germania Sport, sve igrače iz Hrvatske (prijavljeni na official FPL stranici pod državom: Hrvatska), dodatno nagrađuje:

 • Mjesečnog pobjednika lige nagrađuje sa 10 dana besplatnog klađenja (10 vaučera za igru na www.germaniasport.hr u iznosu od 10kn), ukoliko je pobjednik iz RH;
 • Konačnog pobjednika lige nagrađuje sa 10 dana besplatnog klađenja (10 vaučera za igru na www.germaniasport.hr u iznosu od 20kn), ukoliko je pobjednik iz RH.

U slučaju da pobjednik (mjesečni ili ukupni) dolazi iz druge države (izvan RH), isti osvaja samo redovne nagrade navedene dalje u tekstu, ne i vaučer Germanije sport.

Sve o nagradama  i druge obavijesti o Ligi možete pročitati niže u ovom tekstu.

Požurite sa prijavom i to prije sljedećeg gameweek-a !

******

Sve obavijesti i proglašenja dobitnika mjesečnih i godišnjih nagrada pratite na FPL Drama forumu. Na forumu možete i komentirati, objavljivati printscreenove momčadi, pomagati i savjetovati druge ili čak odmagati im i gurati ih u propast… kako vam drago, bitno da se dobro zabavljamo i da je u okvirima sportskog druženja!

Imate li bilo kakvih pitanja, nejasnoća, prijedloga… Ako vam treba pomoć oko sastavljanja momčadi , slobodno se javite na mail info@fpldrama.com, putem facebooka, twittera…

Sretno!!

*******

Igraš li Fantasy Football Premier Lige?? Ako već nisi složio momčad i prijavio se, ne znam što čekaš! Da vidimo tko su najbolji igrači FPL-a u regiji!

FPLDrama.com Liga je otvorena !!

Nakon prijave na službenoj FPL web stranici ,prijavi se u FPLDrama.com Ligu i igraj besplatno, te osvoji godišnje i mjesečne nagrade! Prijave nisu ograničene, mogu se prijaviti igrači iz bilo koje zemlje/države!

Kod za FPLDrama.com Ligu je:  chhvz0

Registriraj se na ovom linku: https://fpldrama.com/wp-login.php?action=register Dovoljan je kontakt mail kako bi u slučaju osvajanja bilo koje nagrade imali točne podatke osvajača nagrade. Kad se prijaviš možeš komentirati članke, sudjelovati na chatu…  Ako ti je prijava tlaka, ništa zato, možeš i naknadno ili ne moraš uopće, jer nije obavezno!

Pravo sudjelovanja u ligi imaju svi natjecatelji koji se do 09.08.2019. učlane u ligu. Prijavi se i igraj besplatno.

 

Dakle:

 1. Složi momčad na FPL official web stranici
 2. Učlani se u FPLDrama.com ligu na tako da na official web stranici pod “moje lige” upišeš kod chhvz0
 3. Registriraj se na FPLDrama.com (da imamo kontakt podatke u slučaju osvajanja nagrada)
 4. To je to… sada čekaj 9. kolovoz da zabava krene!!

 

Ukupni nagradni fond iznosi gotovo 1.000,00 EUR!!, a nagrade su:

Mjesečne:

 • Pobjednik mjeseca (prema pravilima Official FPL stranice) osvaja Gift Card u online shop trgovini po vlastitom izboru i to u vrijednosti od 30,00 Eur.

Godišnje nagrade:

 1. Mjesto – pobjednik osvaja smještaj u apartmanu za 2 osobe, 5 noćenja, u Makarskoj, Hrvatska (naselje Veliko Brdo). Nagrada se može prenijeti na nekog trećeg ukoliko je pobjednik nije u mogućnosti iskoristiti. Ista se može iskoristiti u dogovoru sa FPLDrama;
 2. Mjesto – osvaja originalni dres Liverpoola za sezonu 2019/20;
 3. Mjesto – osvaja navijački šal Manchester Citya

Godišnje i mjesečne nagrade osvajaju se prema ostvarenim rezultatima i pravilima Official FPL stranice, odnosno prema poretku na tablici koju postavi Official FPL, nakon konačnog updatea. Nagrade se ne mogu mijenjati za novac.

Kod za FPLDrama.com Ligu je:  chhvz0

 

Za najnovije vijesti iz Lige, FPL-a, slijedite nas na twitteru @drama_fpl i na Facebooku

 

Ako imate bilo kakvih problema ili poteškoća za ulazak i prijavu u FPLDrama.com Ligu kontaktirajte me preko kontakt obrasca na https://fpldrama.com, na mail info@fpldrama.com ili putem twittera

Mogu se prijaviti sve punoljetne osobe u skladu sa Politikom o privatnosti FPLDrama.com

 

Sve obavijesti i novosti vezane uz FPLDrama.com Ligu ubuduće možete pratiti na Forumu FPLDrama.com

Ostalo je još malo vremena do početka!

Prijavi se u Ligu, a ovu obavijest šeraj, tweetaj, lajkaj…

 

 

Sviđa Vam se članak? Lajkajte našu facebook stranicu, dijelite i komentirajte.

Leave a Reply

Poll
Izbor kapetana za 3. kolo
 • Dodaj svoj odgovor