FPLDrama.com Liga – GW8 – Tko je preživio, pričat će…

Biti trenerom Crvenih vragova trenutno i nije najpoželjniji posao u Manchesteru! Ali, krenimo od početka…

Mauricio Pochettino, Ole Gunnar Solskjaer i Pep Guardiola imati će što analizirati u sljedećih desetak dana. Reprezentativna okupljanja došla su im u pravi trenutak da se ohlade glave… Nije svima isto, da se razumijemo! Pep će vjerovatno porazgovarati sa dečkima, potapšati ih po leđima i objasniti im da se poraz prije ili kasnije mora dogoditi i da nakon njega trebaju uzdignut glave nastaviti dalje, jer ono što ih slomi može ih samo dodatno ojačati!

Za razliku od Pepa, Mauricio ima većih problema! Na okupu ima momčad sastavljenu od vrhunskih pojedinaca koja nije uštimana, nedostaje im motivacije i želje, a sada i samopouzdanja. Ne možete pobijediti ako to ne želite ma koliko se trudili… Kako igračima vratiti samopouzdanje? Treba li pustiti nezadovoljne igrače da idu svojim putem ma koliko god oni bili važni za klub?? Pochettino će morati dobro razmisliti kako svoju momčad podignuti iz ovog bezdana! Još se sjećam sezone 2015/16 i moram priznati da su Spursi tada bili na svom vrhuncu. Sve nakon toga je blijeda kopija momčadi sa sjevera Londona. Da li je vrijeme za nova lica na White Hart Laneu, pardon, na Tottenham Hotspur stadionu??

A sada se vraćam na početnu rečenicu…

Šta će Ole jadna ti majka?! Sa kim će taj razgovarati kada u svlačionici ima hrpu debilnih likova koji kao da su ispali iz filma Glup i gluplji! Bilo bi ih glupo izdvajati pojedinčano, ali jedno ime vjerovatno će potonuti u zaborav nakon zadnje utakmice, a to je Fred. Tu karikaturu vidjeli ste sada i nadam se nikada više. Nakon epizode u Unitedu pitanje je hoće li i kinezi htjeti njegove usluge… Kakva je budućnost Crvenih vragova? Zatvaranje butige čini se kao jedino rješenje. Ovih 25 prvotimaca niti jedan normalan trener koji drži do svog rada neće htjeti preuzeti! Odakle krenuti?? Nije nemoguće da se United bori za opstanak ove sezone. Možda bi im godina ili dvije u Championshipu bilo potrebno da se saberu pa da konačno i mi predahnemo, te da više u elitnim poslijepodnevnim vikend terminima Sport Kluba ne trebamo biti terorizirani i osjećati se potrošeno i bezvoljno pred novi radni tjedan! Pa šta nam to treba?!?!

Poredak Premier Lige ako računamo samo utakmice odigrane pod vodstvom Ole Gunnar Solskjaera

Pustimo za sada ovu trojicu stručnjaka i nogometnih ikona, pred njima je dugih 12 dana …

Lažne devetke ostale su na čelu FPLDrama.com lige. Na drugo mjesto probio se All out attack momčad Tonija Neveščanina, a na treće Orli  Vasko Jordanova. Iz samog vrha, na 5. mjesto pali su Micini Puleni… Prvih deset momčadi imali su jednako dobro ili loše kolo, ovisi kako se uzme 🙂 Podbacili su samo Micini Puleni sa najmanje osvojenih bodova.

 

#Lažne devetke

 

Momčad FPLDrame – Maslina United, GW8 (446 bodova, 551.871 overall, 337. FPLDrama.com liga).

 

 

 

 

 

Sviđa Vam se članak? Lajkajte našu facebook stranicu, dijelite i komentirajte.

Podcast Subscribe

Leave a Reply