FPLDrama.com Liga – Pobjednik mjeseca – ekipa “Lažne devetke”

Pobjednik mjeseca je manager Marko Rajič sa ekipom Lažne devetke! Ono što je Marko napravio u listopadu je za svaki respekt!!

Uopće nije bilo dileme tko će osvojiti mjesečnu nagradu. Pobjednika smo već znali u prošlom kolu!! Bilo je samo pitanje sa koliko bodova razlike pred drugoplasiranim će Lažne devetke završiti. Na kraju Lažne devetke imaju 240 bodova, a prvi pratitelj Đelo Hadžiselimović 219 bodova…

Kako su Lažne devetke došle do ovoliko bodova? Jednostavno! Pogođen kapetan u svakom kolu (Salah 18, Kevin de Bruyne 34, Kevin de Bruyne 18) i dupli napad momčadi Bournemouth (King i Wilson ukupno 50 bodova). Jel to teško!! Svaka čast Marku!!

Marko je također preuzeo i vodeću poziciju u FPLDrama.com ligi. Za bod je prešao Micine Pulene (482) Rijada Durakovića. Rijad nije imao uspješno kolo. Velika očekivanja od Norwicha nisu se pretvorila u bodove. Tako je to u FPL-u… Jednom Bournemouth donese bodove, a drugi put će Norwich… Valjda ;-). Nakon ove dvojice, nekoliko managera naguralo su unutar 10 bodova… I dalje je gusto na vrhu, a vodeća dvojka ipak nije pobjegla previše.

U ovoj fazi natjecanja već se formirala Template momčad (Tammy, Kun, Pukki, Mount, Salah/Mane, KDB/sterling, Trent Alexander-Arnold). Naime, top igrače imaju svi, a razliku će donositi kvalitetan izbor i analiza differentiala, kao što je to bio slučaj u ovom mjesecu kada su Lažne devetke na krilima Kinga i Wilsona odnijele mjesečnu nagradu…

Da spomenem i to kako je Marko trenutno 523 na svijetu! Gdje ovo vodi … 😉

Marko javi se u inbox (info@fpldrama.com) ili facebook messanger zbog preuzimanja nagrade (voucher u vrijednosti 30 Eur u gift shopu po izboru dobitnika).

 

#Lažne devetke

 

 

Momčad FPLDrame – Maslina United, GW7 (394 bod, 1.036.437 overall, 551. FPLDrama.com liga).

Moram biti jako zadovoljan sa ovim kolom. Napravio sam 4 zamjene Tomori (7), KDB (9), Vardy (12), Tammy (2). Šta bi tek bilo da nisam išao u -12… Vjerovatno žešća tragedija i zato se nemam što žaliti. Uz ovakav minus (-12) i rekonstrukciju ekipe sasvim solidno kolo. Spreman za dalje!

 

 

 

Sviđa Vam se članak? Lajkajte našu facebook stranicu, dijelite i komentirajte.

Podcast Subscribe

Leave a Reply