Fantasy football, BGW 31, Najava kola

Približava se prvi veći proljetni odmor! Za vikend je na rasporedu svega 5 utakmica, a nakon vikenda očekuju nas i reprezentativna okupljanja. Nakon ovog kola, sljedeće je tek tamo krajem ožujka, točnije 30. ožujka. Nakon 31-og kola slijedi zgusnuti raspored utakmica tako da će dobro doći ovaj odmor i pripremanje strategije za dupla kola koja slijede. Važno je napomenuti kako će se raspored 32-kola znati u ponedjeljak 18.03. Naime, sljedeća faza FA kupa igra se ovaj vikend. Nakon završetka ovih utakmica engleski FA će u ponedjeljak objaviti raspored zaostalih utakmica koje će biti pridodane GW 32.

Kratak osvrt na GW30. Bah! Opet nisam zadovoljan. A kako i bi kada ti 70% igrača ne napravi ništa.

To se može smatrati kao GW failed, jel tako? Osim Vardya i Sterlinga © svi ostali igrači su podbacili. Nakon lošeg kola ide jedno dobro. Bilo bi dobro da sada ovih ostalih 70% napravi nešto.  

Bournemouth – Newcastle 2-1

Vrlo neizvjestan susret. Blaga prednost ide Bournemouthu i to samo zbog povratka Wilsona u momčad. I dalje ne vjerujem Newcastlu. Opcije za kupnju: Wilson, King, Fraser, Brooks, Rondon, Perez

Burnley – Leicester 1-1

Dobra je stvar što nemam obranu iz ovih momčadi pa se mogu opušteno radovati golovima Barnesa i Vardya. Nažalost, ne predviđam golijadu, prije svega jer je Burnley doma dobra momčad. Tko nije kupio Vardya, sada je vrijeme, a od ostalih: Barnes, Barnes i Barnes.

Uz pravi odabir igrača možete imati dva kapetana ovo kolo… Salah ili Mane (C) i Barnes (*2). Ne bih trošio transfere na obranu niti jedne od ove dvije momčadi.

West Ham – Huddersfield 2-0

Iako nas je West Ham razočarao prošlo kolo, ipak vjerujem da su na domaćem terenu mnogo kompatnija momčad te da će iz ovog susreta izaći kao pobjednici. Prema najavama trenera čekićara, za West Ham bi trebao početi i Marko Arnautović. Od ostalih opcija izdvojio bih nekog iz obrane West Hama i Lanzinija kao glavnog kreatora čekićara. Veliki je upitnik nad nastupom Felipe Andersona. Uzevši u obzir da proteklih kola nije prikazao sjajne partije, te je čak i zamijenjen na poluvremenu u posljednjem susretu, tek ćemo saznati o ćemu je riječ. Kako god bilo, Fanderson je svima nama ostao veliki dužnik…

Fulham – Liverpool 1-3

Ovdje ne bi trebalo biti nikakvih upitnika. Jedina dvojba koja muči mnoge managere je da li uz Salaha imati još dva obrambena ili Manea te jednog od obrambenih? Obzirom na Maneovu formu, ja sam se ipak odlučio za crnu mambu! Dakle, od opcija Liverpoola: Salah, Mane, Firmino, TAA, Robertson, Van Dijk.

Everton – Chelsea 1-2

Sa Chelseaom se nikad ne zna. Zadnjih desetak utakmica igraju na toplo-hladno. Isto vrijedi i za Everton, ali sa više hladnoće… Ako nemate nikoga od Evertonovih igrača, predlažem da niti ne dovodite nikoga. Sigurdsson samo ako tražite differential. Od igrača Chelsea opcije su: D.Luiz, Rudiger, Azpi, Hazard, Higuain, Pedro. Nemojte pretjerivati! Dosta vam je jedan igrač Chelsea. Veliko je pitanje u kakvom je stanju Higuain. Naime, nije putovao u Kijev zbog groznice. Budući da je Giroud zabio 3 komada Dynamu iz Kijeva lako je moguće da se Sarri odluči za Girouda.

Sastav Masline Negras koji će istrčati sutra na travnjak

Napravio sam tri zamjene: Sterling, Son, Rashford – OUT, Wilson, Mane, Hazard – IN

 

Sviđa Vam se članak? Lajkajte našu facebook stranicu, dijelite i komentirajte.

Podcast Subscribe

Leave a Reply