Champions League knockout faza (€100.000 nagradni fond) – FanTeam

Sutra ponovo kreće Champions League Fanteam turnir. Ulaznica je €25, a nagrade su odlične. Ukupni nagradni fond iznosi €100.000! Najveća novost kod ovog turnira je to da jednom kada izaberete momčad nećete moći raditi zamjene i transfere do kraja Lige prvaka! Na neki način, ovo je još i bolje jer nemate brigu o zamjenama. Također, vrlo važno je procijeniti koje ekipe će u ovoj fazi natjecanja što dalje napredovati.

 

Ukratko pravila:

  • CL turnir se igra od 18.02. – 30.05.2020. a uključuje knockout fazu pa sve do samog finala Lige prvaka,
  • igrači mogu, sve do početka prve utakmice, složiti momčad koju neće moći više mijenjati do kraja turnira!
  • ako su dva ili više igrača bodovno izjednačeni pobjednik između njih je onaj kojemu je kod sastavljanja momčadi ostalo najviše novaca, a ako su i po budžetu za momčad jednaki onda nagradu dijele 
  • Ulaznica za turnir je €25

Ukoliko već niste registrirani na FanTeam-u, možete se prijaviti putem OVOG LINKA na koji ćete prijavom dobiti free ticket od €2, to još jedan ticket prijavom na Telegram grupu.

Ekipa FPLDrama za Champions league turnir… Prvi draft…

Svi igrači FanTeama koji su se registrirali preko FPLDrama.com linka mogu se pridružiti chat grupi na Telegram mobilnoj aplikaciji u koju možete pristupiti putem ovog linka https://t.me/FPLDramaFanTeam.  Svi koji se pridruže grupi dobiti će free ticket za Weekly Monster od €2. Na grupi možete kontaktirati druge igrače FanTeam fantasy turnira i FPL-a, razmijenjivati iskustva, pozivati prijatelje u grupu i dobro se zabaviti!

 
 
 

 

Sviđa Vam se članak? Lajkajte našu facebook stranicu, dijelite i komentirajte.

Podcast Subscribe

Leave a Reply