Breaking news!!! Gameweek 12

Zbog ovog ste ovdje i ooo Bože, ili svih mi bubnjeva darkwooda (kako kome paše), kako ste sretni što sada “klikate” na ovaj članak! Imamo hrpetinu važnih vijesti za Vas kako bi se što bolje pripremili za GW 12. Još kada znate da nakon ovog GW-a dolazi i pauza rezervirana za međunarodne utakmice (FFS!!!). To je taj trenutak! Pobjeći od konkurencije, razvaliti GW, triplati kapetana (ili ne)…A onda 14 dana blagostanja, refreshanje tablice, analiziranje 7 kola unaprijed…Čak bi i Vaš poslodavac osjetio povećanje ukupnih prihoda u ovom tromjesječju ukoliko bi Vi dohvatili pišljivih 80 bodova. Kao da je to teško, zar ne!

Mark Noble za HITC Sport (https://www.hitc.com/en-gb/2018/11/08/tottenham-fans-react-hilariously-as-mark-noble-makes-west-ham-cl)   izjavio je kako je West Ham sposoban izazvati vodeću četvorku i siguran da čekičari mogu do sedmog mjesta koje vodi u Europa League. 31-godišnjak smatra kako je liga izjednačena. Osim možda prve šestorke (i njih sedamnaest nakon te šestorke) koji su pobjegli, ostali klubovi su izjednačeni tako da realno očekujemo najmanje 13-to ili možda 7. mjesto. (Palac gore!! Preporuka svima – barem trojica iz WH-a, od čega 2 u obranu). Ovu vijest, očekivano, nisu dobro primili navijači Totenhama koji su krenuli u masovni plač i histeriju.

Sljedeća vijest će Vas razveseliti. Bivšem igraču Evertona Wayneu Rooneyu poslan je posljedni poziv u reprezentaciju na sljedećem reprezentativnom okupljanju. Za svoj 120-ti susret u haljini gordog albiona protivnik će biti SAD. Izvor: https://royalbluemersey.sbnation.com/2018/11/8/18075266/wayne-rooney-england-call-up-international-friendly-charity-everton-manchester-dc-united-usa-usmnt

Iz tabora Chelsea dolazi zanimljiva vijest. Talentirani dvojac Ampadu I Callum Hudson Odoi do sada su bili ignorirani od Sarria. Iako su u predsezoni pokazali ponajbolju formu, u regularnom dijelu sezone nisu dobili šansu. Barem ne do sada ako je vjerovati izvoru: https://www.standard.co.uk/sport/football/chelsea-analysis-eden-hazard-inclusion-remains-a-mystery-with-ampadu-and-hudsonodoi-chances-surely-a3985181.html. Chelsea u sljedećih 6 susreta ima sljedeće protivnike: (EVE, Spurs, FUL, Wolwes, MANC, Brighton). Za ovakav “run of fixtures” Hudson Odoi prava je poslastica za znalce i to po cijeni 4,2.*

Nemojte da Vas zavara sljedeća vijesti. Naime, znanstvenici su prvi put uspjeli uhvatiti niz slika koji pokazuju što se događa kada se galaksije sudaraju i spajaju zajedno, uzrokujući masivnu eksploziju i supermasivne crne rupe koji se spajaju u jednu veliku crnu rupu. Radi se o mogućem scenariju kako će izgledati kada se naša galaksija “Milky Way” u dogledno vrijeme sudari s obližnjom galaksijom Andromede. Znanstvenici, koji je vodio istraživač Eureka, Michael Koss, uspjeli su uhvatiti slike gledajući kroz guste zidove plina i prašine koji okružuju jezgre galaksija. “Vidjevši parove spajanja jezgri galaksija povezanih s tim ogromnim crnim rupama tako blizu, bilo je prilično nevjerojatno”, kazao je Koss u priopćenju. (Izvor:  https://www.foxnews.com/science/end-of-days-telescope-images-reveal-what-happens-when-galaxies-collide). Obzirom da je izvor Fox News, možda Vam GW 12 bude i zadnji.

*vjerujem da ga ni rođena majka ne bi uzela

Mnogo sreće u GW-u 12,

Captain poll preporuka James Maddison jer Čoek udara, i to gadno!

Sviđa Vam se članak? Lajkajte našu facebook stranicu, dijelite i komentirajte.

Podcast Subscribe

Leave a Reply